fbpx

Visste du at vi mennesker tar over 1,436,300,000,000 (ja, det er over 1,4 billioner) bilder i løpet av ett år? Da er det ikke vanskelig å tenke seg til at de aller fleste bildene blir liggende (og ofte glemt) i det store cyberspace, enten det er på mobilen, minnepinnen eller harddisken. Det er nok også nærliggende å tro at mange av disse bildene er av en sånn kvalitet at man egentlig ikke ønsker å ha de printet og hengt opp på veggen heller. Og hvis man tar bilder, er det ikke da nettopp for at de skal være fine og verdifulle minner for fremtiden? 

Jeg elsker å fotografere mennesker, og jeg digger å se bilder på print (og ikke bare mine egne produkter!). Enten det er på papir, på glass, akryl, aluminium eller til og med på drivved, så gjør det noe med meg når jeg kan betrakte et bilde som er et fysisk produkt. Jeg tror også at du vil elske bildene dine i et fysisk format; i et album du kan bla i, et lerret du kan betrakte fra godstolen hjemme, eller en gøyal og spennende montasje på din favorittvegg i stuen. For ikke å snakke om hvor fint det er å kunne gi de du er glad i fine kalendere, flotte skrytealbum og nydelige, innrammede bilder i gave. 

 

Det er ikke bare å se bildene på print som gir meg mye glede. Det å kunne gi mine kunder en god foto-opplevelse er noe av det beste jeg vet! Erfaringen min tilsier at de aller fleste ikke er komfortable foran kamera, men jeg tror alle ønsker å ha fine bilder av seg selv, så da bruker jeg de verktøyene og triksene jeg har for at vi skal lykkes med akkurat det. Ja, for litt kunnskap og masse energi gir ofte supre resultater og ikke minst gøyale og fine opplevelser i studio.

Et annet viktig element er tid. Alt vi tenker og «kjenner på» under fotograferingen vil vises i ansiktet, så det er viktig at vi finner roen, at du blir trygg både på meg og på prosessen underveis. Ta derfor høyde for at vi bruker litt tid i studio (eventuelt ute på location), og vit at dette er tid og oppmerksomhet som er satt av kun til deg og din opplevelse.