fbpx

PRISER

Portretter

PRISER
1 time fotografering inkl 1 digital fil kr 2000,-

(gjelder både enkelt- og familieportretter)

 

Ekstra bildefiler:

2-10 stk:    kr 400,- pr stk
Over 11 stk: kr 300,- pr stk

Alle bilder fra utvalget: Kr 10 000,-*

 

Et utvalg av de beste bildene leveres i et digitalt album (lukket og med vannmerke) som dere kan gå igjennom i fred og ro før dere velger ut deres favoritter. Disse legges så i eget album, ferdig redigerte i høyoppløselig format og uten vannmerke. 

*Utvelgelsen av bilder til gjennomgang vil i alle tilfeller gjøres av fotografen.

Prisen for fotografering gjelder både i studio og ute på location (kjøretillegg for locations utenfor Arendal kommune).

Bryllup

Portretter
Inkluderer samtale i forkant, inntil 1 time fotografering (brudepar og forlovere). De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.
KR 10 000,-


Vielse + portretter
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse og portretter (brudepar og forlovere).De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.
KR 15 000,-


Halvdagsfotografering

Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse, portretter (brudepar og forlovere), stemningsbilder, deler av middagen.De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.
KR 20 000,-


Heldagsfotografering
:
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av forberedelser (sminke/frisør), vielse, portretter (brudepar og forlovere),  stemningsbilder, deler av middagen, De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.
KR 30 000


BILDEFILER 

Antall bilder levert til de forskjellige pakkene kan variere, men mitt mål er alltid å levere de beste bildene. Disse leveres elektronisk som JPEG-filer i høyoppløselige formater, og dere får full bruksrett til personlig bruk på sosiale medier og print.

Min stil når det gjelder bryllup er i stor grad «dokumentar-fotografering». Det er mange følelser og mye stemning som skal fanges, gøyale opplevelser og fine øyeblikk som det er naturlig å forevige. Jeg liker en lett og ledig tone med mye latter, og går for bilder som gjenspeiler både humoren og alvoret på den store dagen.

For å sikre at opplevelsen og fotograferingen på bryllupsdagen blir optimal, er det viktig at vi møtes til en uformell prat, der vi går igjennom detaljer og ønsker dere måtte ha for sted, stil og uttrykk på bildene. Dere bestemmer selv hvor lang tid i forveien dere ønsker å ta dette møtet, men det anbefales at det gjøres minst to uker før bryllupsdagen.

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten tilfaller fotografen, og bildene kan derfor ikke gis bort eller selges til eksterne aktører (for eksempel kjoledesigner, gullsmed, konditor eller festlokale). For henvendelser angående dette, bes interesserte om å ta kontakt med meg for avtale.

 

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten på bildene tilhører fotografen, og jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring og i konkurranser dersom ikke annet er avtalt. Bildene du får tilsendt kan brukes fritt til privat bruk, men kan ikke selges videre til en tredjepart.