fbpx

PRISER

Headshots

Et headshot – eller profilbilde om du vil – er et viktig virkemiddel for deg som søker jobb eller trenger en profesjonell tilstedeværelse på sosiale medier. Det kan være LinkedIn, på bedriftens hjemmeside, CV – ja, kanskje til og med Tinder? ;-D

Selve fotograferingen tar inntil 20 minutter og inkluderer veiledning  og eventuelt skifte av antrekk. I tillegg kan du velge mellom flere forskjellige bakgrunner. Når fotograferingen er over, går vi igjennom bildeseriene og så velger du det eller de bildene du ønsker ferdigstilt. Pakken inkluderer 1 digital fil.

Kr 1 250,- inkl. mva

 

 

Portretter

FOTOGRAFERING – ENKELTPORTRETT
(inkluderer 1 digital fil, betales ved oppmøte)
I studio (inntil 60 min)  kr 1500,-
På location (inntil 60 min) kr 2000,-

FOTOGRAFERING – GRUPPEBILDE (2-6 personer)
(inkluderer 1 digital fil, betales ved oppmøte)
I studio (inntil 60 min) kr 2000,-
På location (inntil 60 min) kr 2500,-

For større grupper kommer et tillegg på kr 200,- pr person.

Prisene inkluderer forberedelser, enkel redigering og digitale
filer i høyoppløselige og komprimerte formater.


PRISER – BILDER

Digitale filer – pakkepriser

5 bilder kr 1990,-
8 bilder kr 2990,-
Flere bilder leveres etter avtale.

Bryllup

Portretter

Inkluderer samtale i forkant, inntil 1 time fotografering (brudepar og forlovere), Bildene leveres digitalt i høyoppløselig format, klargjort for print.
KR 10 000,-

Vielse + portretter
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse og portretter (brudepar og forlovere). Bildene leveres digitalt i høyoppløselig format, klargjort for print.
KR 15 000,-

Halvdagsfotografering
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse, portretter (brudepar og forlovere), stemningsbilder, deler av middagen. Bildene leveres digitalt i høyoppløselig format, klargjort for print.
KR 20 000,-

Heldagsfotografering:
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av forberedelser (sminke/frisør), vielse, portretter (brudepar og forlovere),  stemningsbilder, deler av middagen, Bildene leveres digitalt i høyoppløselig format, klargjort for print.
KR 30 000


PRIS – BILDEFILER 

Antall bilder levert til de forskjellige pakkene kan variere, men mitt mål er alltid å levere de beste bildene. Disse leveres elektronisk som JPEG-filer i høyoppløselige formater, og dere får full bruksrett til personlig bruk på sosiale medier og print.

Min stil når det gjelder bryllup er i stor grad «dokumentar-fotografering». Det er mange følelser og mye stemning som skal fanges, gøyale opplevelser og fine øyeblikk som det er naturlig å forevige. Jeg liker en lett og ledig tone med mye latter, og går for bilder som gjenspeiler både humoren og alvoret på den store dagen.

For å sikre at opplevelsen og fotograferingen på bryllupsdagen blir optimal, er det viktig at vi møtes til en uformell prat, der vi går igjennom detaljer og ønsker dere måtte ha for sted, stil og uttrykk på bildene. Dere bestemmer selv hvor lang tid i forveien dere ønsker å ta dette møtet, men det anbefales at det gjøres minst to uker før bryllupsdagen.

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten tilfaller fotografen, og bildene kan derfor ikke gis bort eller selges til eksterne aktører (for eksempel kjoledesigner, gullsmed, konditor eller festlokale). For henvendelser angående dette, bes interesserte om å ta kontakt med meg for avtale.

 

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten på bildene tilhører fotografen, og jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring og i konkurranser dersom ikke annet er avtalt. Bildene du får tilsendt kan brukes fritt til privat bruk, men kan ikke selges videre til en tredjepart.

BEDRIFT & PRODUKT

Trenger du bilder av dine ansatte, eller av produkter du selger/produserer? Ta kontakt for pris og tilgjengelighet.

ANNET

Hva med bilder fra utdrikningslag, feiring av bursdag eller en markering av en helt vanlig torsdag? Ta kontakt for pris og tilgjengelighet.