fbpx

PRISER

PROFILBILDER:
PAKKE 1: Inkluderer 1 studiobilde ferdig redigerte og klart til bruk på sosiale medier, for eksempel Facebook, LinkedIn, Tinder samt websider. For fotografering på location utenfor Arendal kommer reise i tillegg.
Pris: Kr 1200,-

PAKKE 2: Inkluderer 2 studiobilder ferdig redigerte og klare til bruk på sosiale medier, for eksempel Facebook, LinkedIn, Tinder samt websider. For fotografering på location utenfor Arendal kommer reise i tillegg.
Pris: Kr 2000,-

PAKKE 3: Inkluderer 4 studiobilder og 1 klesskift. Bildene leveres ferdig redigerte og klare til bruk på sosiale medier, for eksempel Facebook, LinkedIn, Tinder samt websider. For fotografering på location utenfor Arendal kommer reise i tillegg.
Pris: kr 2500,-

 

PORTRETTBILDER
Gjelder 1 person. Inkluderer 6 bilder, enkelt redigert i full størrelse og uten vannmerke. Bildene leveres digitalt. Disse får du full bruksrett til, og du står fritt til å gjøre hva du vil med dem (trykke på takkekort, lerret, kalendere osv.) i privat regi.
Pris kr 2500,-

 

FAMILIEBILDER
Gjelder opp til 5 personer. Inkluderer 2 bilder ferdig redigerte i full størrelse og uten vannmerke. Disse får du full bruksrett til, og du står fritt til å gjøre hva du vil med dem (trykke på takkekort, lerret, kalendere osv.) i privat regi.  For fotografering av større grupper, ta kontakt for pris.
Pris kr 3000,-

Det vil være mulig å kjøpe flere bilder fra serien dersom det er ønskelig. Pris pr bilde kr 400,-.

 

BRYLLUP
Hovedbilder: 20 høyoppløselige digitale bilder. KR 6000,-
Vielse og hovedbilder: 40 høyoppløselige digitale bilder. KR 10 000,-
Halvdagsfotografering: 60 høyoppløselige digitale bilder. KR 15 000,-
Heldagsfotografering: 100 høyoppløselige digitale bilder. KR 20 000

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten på bildene tilhører fotografen, og jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring og i konkurranser dersom ikke annet er avtalt. Bildene du får tilsendt kan brukes fritt til privat bruk, men kan ikke selges videre til en tredjepart.

BEDRIFT & PRODUKT

Trenger du bilder av dine ansatte, eller av produkter du selger/produserer? Ta kontakt for pris og tilgjengelighet.

ANNET

Hva med bilder fra utdrikningslag, feiring av bursdag eller en markering av en helt vanlig torsdag? Ta kontakt for pris og tilgjengelighet.