fbpx

PRISER

FOTOGRAFERING (1 person, inkluderer 1 digital fil)
I studio (inntil 60 min)  kr 1500,-
På location (inntil 60 min) kr 2000,-

FOTOGRAFERING  (2-6 personer, inkluderer 1 digital fil)
I studio (inntil 90 min) kr 2000,-
På location (inntil 90 min) kr 2500,-

For større grupper kommer et tillegg på kr 200,- pr person.

Prisene inkluderer forberedelser, enkel redigering og digitale
filer i høyoppløselige og komprimerte formater.

 

PRISER – BILDER

Digitale filer 

2-5 bilder kr 500,-/stk
6-10 bilder kr 400,-/stk
11 bilder eller mer kr 300,-/stk

BRYLLUP

Hovedbilder
Inkluderer samtale i forkant, inntil 1 time fotografering (brudepar og forlovere), 10 digitale bildefiler i høyoppløselig format og visningstime.
KR 7000,-

Formelle bilder
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse og hovedbilder (brudepar og forlovere), 20 digitale bildefiler i høyoppløselig format og  visningstime.
KR 10 000,-

Halvdagsfotografering
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse, hovedbilder (brudepar og forlovere), stemningsbilder, deler av middagen, 30 digitale bildefiler i høyoppløselig format og visningstime.
KR 15 000,-

Heldagsfotografering:
Inkluderer samtale i forkant, fotografering av forberedelser (sminke/frisør), vielse, hovedbilder (brudepar og forlovere),  stemningsbilder, deler av middagen, 40 digitale bildefiler i høyoppløselig format og visningstime.
KR 20 000


PRIS – BILDEFILER 

Bildeseriene deles ofte opp i to deler; de offisielle bildene og «dokumentarbildene».  Alle pakkene inneholder et gitt antall bilder, men ønsker man å supplere med ytterligere bildefiler fra de offisielle bildene, er prisen kr 300,- pr fil.  Pris på dokumentasjonsbilder i løpet av dagen er kr 150,-/stk. Bildene leveres elektronisk som JPEG-filer i høyoppløselige formater, og dere får full bruksrett til personlig bruk på sosiale medier og til trykk.

Min stil når det gjelder bryllup er i stor grad «dokumentar-fotografering». Det er mange følelser og mye stemning som skal fanges, gøyale opplevelser og fine øyeblikk som det er naturlig å forevige. Jeg liker en lett og ledig tone med mye latter, og går for bilder som gjenspeiler både humoren og alvoret på den store dagen.

For å sikre at opplevelsen og fotograferingen på bryllupsdagen blir optimal, er det viktig at vi møtes til en uformell prat, der vi går igjennom detaljer og ønsker dere måtte ha for sted, stil og uttrykk på bildene. Dere bestemmer selv hvor lang tid i forveien dere ønsker å ta dette møtet, men det anbefales at det gjøres minst to uker før bryllupsdagen.

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten tilfaller fotografen, og bildene kan derfor ikke gis bort eller selges til eksterne aktører (for eksempel kjoledesigner, gullsmed, konditor eller festlokale). For henvendelser angående dette, bes interesserte om å ta kontakt med meg for avtale.

 

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten på bildene tilhører fotografen, og jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring og i konkurranser dersom ikke annet er avtalt. Bildene du får tilsendt kan brukes fritt til privat bruk, men kan ikke selges videre til en tredjepart.

BEDRIFT & PRODUKT

Trenger du bilder av dine ansatte, eller av produkter du selger/produserer? Ta kontakt for pris og tilgjengelighet.

ANNET

Hva med bilder fra utdrikningslag, feiring av bursdag eller en markering av en helt vanlig torsdag? Ta kontakt for pris og tilgjengelighet.