fbpx

PRISER

PROFILBILDER:
PAKKE 1: 
Inkluderer 2 studiobilder levert digitalt, ferdig redigert og klart til bruk på sosiale medier, for eksempel Facebook, LinkedIn, Tinder samt websider. For fotografering på location utenfor Arendal kommer reise i tillegg.
Pris: Kr 1500,-

PAKKE 2: Inkluderer 4 studiobilder levert digitalt, ferdig redigerte og klare til bruk på sosiale medier, for eksempel Facebook, LinkedIn, Tinder samt websider. For fotografering på location utenfor Arendal kommer reise i tillegg.
Pris: Kr 2500,-

PAKKE 3: Inkluderer 6 studiobilder og 1 klesskift. Bildene leveres digitalt, ferdig redigerte og klare til bruk på sosiale medier, for eksempel Facebook, LinkedIn, Tinder samt websider. For fotografering på location utenfor Arendal kommer reise i tillegg.
Pris: kr 3500,-

NB: Gjelder kun profilbilder/headshots. For miljøbilder eller branding til bedrift gjelder egne priser. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud.

PORTRETTBILDER
Gjelder 1 person. Inkluderer 2 bilder, enkelt redigert i full størrelse og uten vannmerke. Bildene leveres digitalt. Disse får du full bruksrett til, og du står fritt til å gjøre hva du vil med dem (trykke på takkekort, lerret, kalendere osv.) i privat regi.
Pris fra kr 2500,-

 

 

FAMILIEBILDER
Gjelder opp til 5 personer. Inkluderer 2 bilder levert digitalt, ferdig redigerte i full størrelse og uten vannmerke. Disse får du full bruksrett til, og du står fritt til å gjøre hva du vil med dem (trykke på takkekort, lerret, kalendere osv.) i privat regi.  For fotografering av større grupper, ta kontakt for pris.
Pris fra kr 3500,-

En familiefotografering vil ofte være en fin anledning til også å sikre seg enkeltportretter eller mindre «familiekonstellasjoner». Disse kan vi fint tilpasse i forbindelse med hovedfotograferingen. Pris pr bilde utover opprinnelig fotografering kr 500,-.

 

BRYLLUP
Hovedbilder (1-1,5 timer fotografering):
KR 7000,-

Vielse, hovedbilder og fellesbilder:
KR 10 000,-

Halvdagsfotografering (vielse, hovedbilder, fellesbilder og deler av middagen)
KR 15 000,-

Heldagsfotografering: (forberedelser, vielse, hovedbilder, fellesbilder og deler av middagen)
KR 20 000

Min stil når det gjelder bryllup er i stor grad «dokumentar-fotografering». Det er mange følelser og mye stemning som skal fanges, gøyale opplevelser og fine øyeblikk som det er naturlig å forevige. Jeg liker en lett og ledig tone med mye latter, og går for bilder som gjenspeiler både humoren og alvoret på den store dagen.

Det er ofte derfor vanskelig å anslå hvor mange bilder som leveres, og samtidig er det viktig med forutsigbarhet når det gjelder pris. Som regel leverer jeg alle bildene der dere ikke blunker, skjærer grimaser(!) eller er duplikater i en serie. Bildene leveres elektronisk som JPEG-filer i høyoppløselige formater, og dere får full bruksrett til personlig bruk på sosiale medier og trykk.

For å sikre at opplevelsen og fotograferingen på bryllupsdagen blir optimal, er det viktig at vi møtes til en uformell prat, der vi går igjennom detaljer og ønsker dere måtte ha for sted, stil og uttrykk på bildene. Dere bestemmer selv hvor lang tid i forveien dere ønsker å ta dette møtet, men det anbefales at det gjøres minst to uker før bryllupsdagen.

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten tilfaller fotografen, og bildene kan derfor ikke gis bort eller selges til eksterne aktører (for eksempel kjoledesigner, gullsmed, konditor eller festlokale). For henvendelser angående dette, bes interesserte om å ta kontakt med meg for avtale.

 

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten på bildene tilhører fotografen, og jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring og i konkurranser dersom ikke annet er avtalt. Bildene du får tilsendt kan brukes fritt til privat bruk, men kan ikke selges videre til en tredjepart.

BEDRIFT & PRODUKT

Trenger du bilder av dine ansatte, eller av produkter du selger/produserer? Ta kontakt for pris og tilgjengelighet.

ANNET

Hva med bilder fra utdrikningslag, feiring av bursdag eller en markering av en helt vanlig torsdag? Ta kontakt for pris og tilgjengelighet.