fbpx

LIVETS MIRAKEL

– bevar de verdifulle øyeblikkene

BILDER SOM GARANTERT ØKER I VERDI
JO LENGER TID SOM GÅR

baby på 8 måneder krabber og ser rett i kamera

Er du like overrasket som meg over hvor fort tiden går når du har en liten en? Hvor mye barnet ditt forandrer seg fra dag til dag, og undres over hvordan de har blitt så store, så plutselig? 

Det høres kanskje banalt og enkelt ut, men bilder av babyen din (i alle faser) er viktig, og garantert noe du aldri kommer til å angre på! Bilder som kan fange opp personligheten, skjønnheten og gleden til det mest verdifulle du noen gang vil ha i ditt liv. Bilder du kan ramme inn, dele med familie og venner, eller lage et album av, vil for all tid være de vakreste minnene ikke bare du kan ta med deg resten av livet, men også barnet ditt. 

En liten handling i dag

en garantert verdiøkning i årene som kommer

Barnebilder – en kilde til bedre
selvbilde, selvtillit og tilhørighet.
(Ja, og minner for livet).

Dette er en kjensgjerning: bilder av barnet ditt i forskjellige faser og tider i livet deres, er med på å styrke selvtilliten, selvbildet og tilhørigheten til familien. Det forteller deres historie, også fra tider som de ikke kan huske selv. Det gir de en følelse av å være verdifulle, av å ha verdi, bare i egenskap av seg selv. Slik skaper det en selvtillit og en tilhørighet som gir trygghet til å utforske, våge, mestre og vokse.

Mona Hauglid Foto
Langbryggen 1
4841 Arendal