fbpx

Dine ansatte er din sterkeste merkevare. Gode bilder av komfortable og trygge ansatte – som utstråler både profesjonalitet og kompetanse – vil bidra sterkt til å styrke bedriftens omdømme.

Mange av mine kunder gir uttrykk for at de ikke er komfortable foran kamera, og dette er noe jeg tar på største alvor. Spesielt i jobbsammenheng er det viktig at du har et bilde som viser åpenhet og tillit, vennlighet og kompetanse. Jeg bruker derfor en del tid på å dele både kunnskap, erfaringer, tips og triks som bidrar til at jeg sammen med deg skaper et bilde som du vil være stolt av.

En av metodene er å la deg få se noen av bildene underveis i fotograferingen, da har vi muligheten til å justere der det er nødvendig, og du får et mye større eierskap til både prosessen og sluttproduktet.

Trenger du bilder av bedriftens ansatte, miljø- og dokumentarbilder?

Hva er forskjell på profilbilde og portrettbilde?

Profilbilder blir mye brukt av bedrifter, foredragsholdere og arbeidssøkere fordi de går tett på personens ansikt og flytter fokuset i større grad på uttrykk og formidling (for eksempel vennlighet og profesjonalitet), enn om man bruker bilder i helfigur. Bakgrunnen er ofte nøytral og uten for mange forstyrrende elementer, og formatet passer i tillegg godt til oversikter med mange bilder presentert på samme sted (blant annet på en hjemmeside).

Et portrett er forsåvidt også et bilde som formidler et budskap til betrakter, forskjellen her er ofte at det inkluderer mer av kroppen og omgivelsene til personen enn det gjør på et profilbilde. Det kan være alt fra helfigur til beskjæring fra brystkassen og opp, og man bruke rekvisitter, spenstige bakgrunner og poseringsverktøy i tillegg dersom det er naturlig og passer til formidlingen.

Tilbakemeldinger

En mer ekstraordinær og behagelig fotosesjon har jeg aldri vært vitne til. Mona er en dyktig, menneskelig og faglig dyktig person å samarbeide med. Hun har en god evne til å senke skuldrene til mennesker og gjør det hele svært komfortabelt. Ja, selv den beskjedne mann, fant fotograferingen svært moro! Prosessen fra start til slutt oppleves som svært profesjonell, og vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Vi har funnet vår partner for fremtidige prosjekter / nye ansatte.

Eirik Christoffersen

Daglig leder, Digipos

TEDxArendal har benyttet Mona Hauglid for å ta bilde av alle våre frivillige. Det har vært helt uvurderlig, ikke bare får vi fantastiske bilder av menneskene, men det er også en energigivende opplevelse å ta bilder med Mona, som sprer store mengder glede og smil

Mats Winther Maltby

Koordinator, TEDxArendal

Takk til Mona for en god opplevelse i fotostudio. Mona er profesjonell, dyktig til å lage en avslappet stemning og hun forklarer godt under hele prosessen, noe som gjenspeiles i resultatet. Jeg er veldig fornøyd med profilbildene!

Cathrine Tverdal

Dette ble jo helt strålende bilder!!! Tusen takk skal du ha. Lyser både humor og varme ut av disse. Ringte helt klart rett dame for dette oppdraget. Nå vet jeg hvem jeg skal ringe for nye oppdrag i sørstatene.

Sverre Gunnar Haga

Senior Kommunikasjonsrådgiver, NFFO, Oslo

Mona er en dyktig portrettfotograf og i kombinasjon med hennes vinnende vesen gir dette svært gode resultater.»
 
Lars Erik Lunøe

CEO, Telenor Maritime

Oppleves trygt og godt å komme dit både med hensyn til COVID-19 og i forhold til å måtte posere, well done, Mona!!

 
Morten Martens Breivik

Chief of Staff, Telenor Maritime

Mona er veldig god på å lage en trygg og trivelig ramme rundt fotograferingen og det er jeg sikker på hever kvaliteten på portrettene betydelig. Alltid hyggelig å komme til Mona 😊
 
Ann-Kari Heier

Chief Operation Officer, Telenor Maritime