fbpx

SER  BEDRIFTENS ANSATTSIDE  SLIK  UT?

FØRSTEINNTRYKKET TELLER

Forskjellige bakgrunner, lyssetting og beskjæringer, store kontraster og dårlig bildekvalitet gir et rotete og uprofesjonelt inntrykk. Både bedriften og de ansatte fortjener å bli presentert på best mulig måte, og profesjonelle bilder er første steget til å løfte bedriftens omdømme.

Når potensielle kunder trenger dine tjenester eller produkter, går de fleste inn på hjemmesiden for å se hvem dere er først, før de tar kontakt. I løpet av noen få sekunder bestemmer de seg for om de tror du kan levere det de har behov for eller ikke, ofte ene og alene basert på bildene på deres hjemmeside.

Et bilde er en non-verbal kommunikasjon. Vi sier mye uten å si et eneste ord, og både tillit, kompetanse og vennlighet er viktige egenskaper man med de rette verktøyene kan formidle også gjennom et bilde.

GI  BEDRIFTEN  DIN  ET KONKURRANSEFORTRINN

Profesjonelle bilder gir umiddelbart et signal til dine kunder om at du tar kvalitet på største alvor. Gode bilder skiller seg ut fra mengden og kan være avgjørende for om kunden klikker seg inn på annonsen, engasjerer seg i sosiale medier eller sender forespørsler gjennom hjemmesiden din. Kvalitetsbilder kan løfte bedriften din og bidra til større vekst og suksess.

Ønsker du nye bilder av dine ansatte, eller nysgjerrig på hva jeg kan gjøre for deg og din bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt!

11 + 1 =

Epost: hei@monahauglid.no // Mobil: 41 02 43 32