fbpx

BEDRIFTSTILBUD

FOTOGRAFERING I STUDIO ELLER PÅ LOCATION

DU FÅR BARE EN SJANSE TIL Å GJØRE ET GODT FØRSTEINNTRYKK!

Undersøkelser viser at det bare tar syv sekunder fra du møter et menneske, til du ubevisst har gjort deg en mening om hvem personen er. Og ikke nok med det så tar det kun ett tiendedels sekund før du har gjort deg opp en mening om svært viktige verdier; blant annet tillitvekkende, trygg og omgjengelig.

Profesjonelle profilbilder (også kalt headshots) gir deg muligheten til å skape en forbindelse med kunden allerede før de møter deg. Bilder som formidler vennlighet, imøtekommenhet og tillit gir deg et stort fortrinn når kunden skal velge hvem de skal handle hos (og med).

HVA ER FORSKJELLEN PÅ ET PROFILBILDE OG ET PORTRETT?

Profilbilder (også kalt headshots) er en egen stil innen portrettfotografering som i hovedsak tas fra skuldre og opp. Det legges stor vekt på ansiktsutrykk og den non-verbale kommunikasjonen, og gjennom blant annet posering og lyssetting (pluss noen tips og triks), skaper vi et bilde som viser både selvtillit, trygghet og kompetanse.

Et portrett er (naturlig nok!) også et bilde som formidler et budskap til betrakter, forskjellen her er ofte at det inkluderer mer av kroppen og omgivelsene til personen enn det gjør på et profilbilde. Det kan være alt fra helfigur til beskjæring fra brystkassen og opp, og man kan bruke rekvisitter, spenstige bakgrunner og poseringsverktøy i tillegg, noe som kan understreke og underbygge budskapet til personen og bedriften. 

 

MEN JEG HATER Å BLI FOTOGRAFERT!

Hm…. ja, dette er for mange det største hinderet for å få tatt nye bilder. Man føler seg veldig ukomfortabel og blir veldig stresset bare man snakker om fotografering. Utfordringen er at som bedriftseier (eller som en synlig ansatt), så er gode og profesjonelle bilder uvurderlig. En manglende digital tilstedeværelse er alfa og omega for bedriften, og kan i verste fall føre til at du går glipp av et salg. 

JEG ER HER FOR DEG!

Enten det er du eller dine ansatte som stresser og stritter imot fotograferingen, er jeg her for å ta best mulig vare på dere! Det er ingenting ved det å stå foran kameraet som er naturlig, så at det føles rart, er jo helt riktig!

Gjennom prosessen både i forkant og underveis i fotograferingen vil du lære mye om psykologien bak det å stå foran kamera. Du får både tips, triks (og noen yrkeshemmeligheter!) som gjør at du i større grad vil føle mestring under fotograferingen. 

Work

More Albums

Nannie & Brewer

Beatrice & Steele

Catherine & Hardi

Contact

Get In Touch