fbpx
Menneskekroppen! Er den ikke fantastisk? Uansett størrelse, fasong og alder er den et fascinerende instrument. Det forundrer meg at det i populærkulturen synes å være helt ok med våpen, vold og elendighet, mens naken hud og sensuelle og smakfulle uttrykk blir fnyst av og sett ned på. Dette har jeg lyst til å gjøre noe med.

Boudoir (budoar) er svært populært i utlandet, og de siste årene har det virkelig tatt seg opp også her hjemme. Mange velger en boudoir-shoot som et gøyalt element til utdrikningslaget, og det er en suveren gaveidé til din partner. Men aller, aller mest er det en gave til deg selv! Timer med egenpleie og masse oppmerksomhet. Du får se deg selv med nye øyne, med økt selvtillit og en styrket egenverdi. Du er et kunststykke, og du fortjener å henge på veggen! (Eller i det minste ha et album fullt av flotte bilder av deg selv, hvis du er litt for sjenert for veggpryd. ;-D)

Priser

Alle prisene under inkluderer inntil 3 timer fotografering, inntil 5 skift, hår/make up, samt ønsket antall bildefiler. Filene leveres i sort/hvitt og i høyoppløselig format.

5 bilder: kr 10 000,-
10 bilder: kr 12 000,-
15 bilder: kr 14 000,-
20 bilder: kr 16 000,-
Alle bilder i visningsgalleriet: kr 20 000,-

Du kan også kjøpe produkter (forstørrelser, bildebokser, lerret, album osv.)