fbpx
Da jeg flyttet til Arendal for nesten to år siden, var det nok mange som mente at det ville bli for små forhold for en brautende nordlending som meg, og det manglet ikke på «advarsler» da jeg annonserte at nettopp Arendal skulle bli mitt nye hjem og min nye base. Jeg var i utgangspunktet ikke bekymret, men det er jo alltid litt spennende å bli kjent med en ny by, spesielt en som er omtrent 1/10-del av stedet man flyttet fra. Men jeg hadde ingen grunn til å være bekymret eller å tro på skeptikerne; Arendal har levert så til de grader på alle plan! Både når det gjelder menneskene, gjestfriheten og været – og nå også på aktivitetssiden. For Canal Street er igang, og dette er mitt første år som frivillig på dette fantastiske arrangementet. Musikk og kultur står i høysetet, med alle sjangre og for alle aldre. Makan til stemning skal du lete lenge etter, og det er både eksotisk og energigivende å ta seg en tur ut i byens gater. Dagens første oppdrag var Canal Street Paraden, og jeg tør påstå at det ikke kan være en bedre kickstart på festivalen enn nettopp New Orleans-inspirerte rytmer og musikk-glede i gatene. Det er mulig jeg begynner å dra litt på årene, men jeg blir både rørt og glad for å få være en del av et slikt gedigent og gjennomført arrangement. Så får det heller bare være at jeg går rundt og tørker litt tårer innimellom fotograferingen. Ser du meg i gatene og jeg griner…ja, da vet du hvorfor i hvertfall 😉 Vi CS i by´n!! (Tog du´an? Jeg har rappet den fra Canal Streets egne sider….hehe….)