fbpx

Det lille ekstra

En fotografering hos meg er ikke BARE en fotografering. Det er en selvtillitsboost. Det er selvinnsikt, det er mestring, humor, latter, senkede skuldre og det er knallfine bilder!

Jeg elsker å fotografere portretter! Mer spesifikt; enkelt-portretter. Å kunne få vie tiden til det ene mennesket som befinner seg i studio gir meg så mye glede, energi og inspirasjon!  Mitt ønske er, gjennom bildeseriene vi tar, å vise deg andre sider av deg selv, at du er så mye mer enn det du ser i speilet.

De fleste føler seg veldig ukomfortable når de kommer i studio, og det tenker jeg er fullt forståelig! Dette er jo ikke noe du gjør til vanlig, så at det føles rart blir jo helt riktig. Jeg vet hva det vil si å være nervøs foran kamera, og jeg har respekt for hvordan mennesker oppfatter seg selv. Mitt mål er å hjelpe deg til å slappe av og bli fortrolig med det vi skal gjøre i studio. Jeg har mye kunnskap jeg kommer til å dele med deg, og du vil etterhvert ikke bare forstå, men også lære deg å håndtere situasjonen foran kamera på en måte du aldri har gjort før. 

Sammen legger vi en plan for hva som skal skje i studio; hvilke bilder ønsker du deg, hvilke antrekk og farger liker du, og hvor mye tid ønsker du å bruke på dette. La dette være en tid du setter av til deg selv og din egen opplevelse. Du fortjener all den oppmerksomheten som en fotografering hos meg vil gi deg.

I DENNE PAKKEN FÅR DU

– samtaler i forkant der vi går igjennom hva du bør tenke på, hvilke antrekk som passer til stilen du ønsker, hvilke farger som kan fungere osv (antall samtaler avhenger av hvor tidlig i forveien du booker shooten)
– inntil 3 timer fotografering i studio
– 10 digitale bildefiler
– forskjellige bakgrunner og skift av antrekk
– hår og make up (gjelder bookinger mandag-fredag)
– lære å posere
– en oppbyggende, fin og morsom opplevelse

PRIS KR 12 990,-

Produkter kommer i tillegg.

DIGITALE BILDEPAKKER
(ekstra bilder utover hovedpakken)

Antall
5 stk
10 stk
15 stk
20 stk

Pris
kr 5000,-
kr 7000,-
kr 9000,-
kr 10 000,-

Flere bildepakker og produkter er tilgjengelig ved forespørsel.

Få økt selvtillit, mestring og selvfølelse foran kamera! Opplevelsen passer også for deg som drømmer om å være fotomodell for en dag.

HVA DU KAN FORVENTE NÅR DU BESTILLER EN FOTOGRAFERING

De fleste har liten eller ingen erfaring med å gå til fotografen, og det kan derfor være vanskelig å vite hva man kan forvente og ikke minst hva man bør planlegge i forkant. Jeg ønsker at hele prosessen skal være en minnerik og positiv opplevelse, som du tenker på med glede hver gang du ser de flotte bildene du sitter igjen med til slutt. Så her finner du en oversikt over hva du kan forvente når du bestiller en fotografering hos meg!

Jeg ønsker alltid å vite litt om mine kunder når de booker seg inn på en fotografering, så når vi har funnet tid for fotograferingen får du tilsendt en epost med et spørreskjema som gir meg ideer og nyttig informasjon. Dette hjelper meg til å forberede fotograferingen på best mulig måte. Når spørreskjemaet er utfylt og sendt i retur, får du en bekreftelse på tidspunkt og en kontrakt som tar for seg de tingene vi har blitt enige om. Ca en uke før fotograferingen sender jeg ut en mail med tips til hva du bør tenke på før fotograferingen, som for eksempel klesvalg, bakgrunner, rekvisitter og egenpleie (ja, for dette er en god grunn til å tillate seg litt ekstra oppmerksomhet ;-D) 

Når du kommer til studio bruker vi godt med tid på å gå igjennom hva vi skal gjøre, hvilke ideer du (og jeg ;-D) har, sjekker ut hvilke antrekk du har med deg, og hvilke bakgrunner du har lyst til at vi skal bruke. Vi skal ha det gøy, du kommer til å le og lære mye (også om deg selv ;-D), og etter ca 1,5 time har jeg garantert mye gøy på minnebrikken min! 

BESTILLING OG BETALING

Når du booker avtalen får du tilsendt kontrakt med detaljene som vi har avtalt sammen. I tillegg får du tilsendt faktura på fotograferingen og hår og makeup. Et par uker etter fotograferingen får du tilsendt link og passord til et digitalt galleri med et utvalg av de beste bildene. Her kan du gå absolutt berserk! Når du har bestemt deg for hvilke bilder du ønsker å kjøpe, fullfører du bestillingen og produksjonen er i gang! Hvis du ønsker det, er du hjertelig velkommen innom studio for å gå igjennom bildene, og jeg hjelper mer enn gjerne med å finne bilder, rammer, antall og sammensetninger hvis du synes det er litt vanskelig å bestemme seg.

PRODUKTER

Ønsket og behovet for produkter varierer fra person til person, så dette kommer utenom selve fotograferingen. Som produkter regnes egentlig alt man kan printe bilder på, men også digitale bildefiler. Jeg oppfordrer alle til å tenke print i første omgang, for det er helt MAGISK å ha fine, flotte og stemningsfulle bilder på veggene hjemme. Men hvis digitale bildefiler er den beste løsningen for deg, er det fullt ut mulig å kun kjøpe disse.