fbpx

NYHET TIL HØSTEN!

FÅ MER SELVTILLIT

FORAN KAMERA

Bli med på kurs og lær hvordan du med enkle teknikker, øvelser og ny kunnskap
kan stråle foran kamera med større mestring og mer selvtillit – og alltid få
det beste bildet!

Kurs settes opp til høsten, men registrer deg på ventelisten
og vær blant de første som får tilgang til bookingen!

?

NYHET TIL HØSTEN!

FÅ MER SELVTILLIT
FORAN KAMERA

?

Bli med på kurs og lær hvordan du med enkle teknikker, øvelser og ny kunnskap kan stråle foran kamera med større mestring og mer selvtillit – og alltid få det beste bildet!

Kurs settes opp til høsten, men registrer deg på ventelisten og vær blant de første som får tilgang til bookingen!

?

«Jeg hater å bli fotografert!»

Føler du deg alltid ukomfortabel foran kamera og synes at bildene av deg aldri blir fine? Blir du stressa og skygger banen med en gang noen vil ta bilde av deg? Nå kan du lære deg alt du trenger for å føle mer mestring, få en bedre opplevelse og ikke minst gi deg resultater du blir stolt av!

Jeg møter ofte kunder som sier de hater å være foran kamera, og de sier det med verdens største overbevisning. Og samtidig vet jeg at når de lærer nye verktøy, får mer kunnskap om hvordan man kan vise seg fra sin beste side, og ikke minst får øvd på posering, så blir opplevelsen og sluttproduktet noe helt annet.

Til høsten arrangerer jeg kurs om hvordan du kan bli komfortabel og trygg foran kamera slik at du får de resultatene du ønsker. Kurset inkluderer

  • teori
  • praktiske oppgaver og øvelser
  • veiledning
  • «preppeliste» i forkant
  • 2 digitale bildefiler
  • digitalt bildegalleri (med en serie bilder du velger dine favoritter fra)
  • lunsj og snacks
  • uante mengder med selvtillit, selvinnsikt, verktøy og mye moro!

Det er alltid en glede å jobbe med Mona i studio. Første gang var i profesjonell sammenheng, noe som var mer innen komfortsonen. Å posere innen «glamsegmentet» er noe som på ingen måte faller meg naturlig, men Monas tilstedeværelse, humør og faglige trygghet gjorde at det hele ble en gøy seanse.

Spesielt godt likte jeg bildene av meg selv i profil, for det er en vinkel jeg har hatt komplekser for. Jeg har pleid å tulle med at jeg har et «resting bitch face», og opp gjennom årene har jeg i likhet med mange kvinner blitt bedt om å smile mer. Derfor satt det langt inne for meg å ikke alltid smile for fotografen. Men da jeg fikk se bildene etterpå, gjorde det at jeg så på meg selv med et vennligere blikk – og i motsetning til andre pyntebilder en tradisjonelt har følt seg fin på, så klarte Mona å formidle også det mennesket jeg føler meg som på innsiden; ikke alltid smilende, men med et levd liv. Jeg føler Mona klarte å fange det vakre i nettopp det. 

Liv Eva Kirksæther

Å få jobbe med Mona er virkelig et eventyr. Hun er super profesjonell og helt fra før photoshooten begynner en blanding av ro, trygghet og litt sommerfugler å melde sin ankomst. Det å få tydelig beskjed om hva hun tenker, hvilke klær som bør tas med/ikke tas med, hvilken stemning hun ser for seg og en litt grovt kjøreplan for dagen, senker stressnivået og gir en god nattesøvn. Noe som er viktig før bildene skal tas.

Under selve shooten er det alltid veldig god stemning, en god energi og tida flyr!! Mona er god på å gi tydelige instruksjoner, veiledning og tilbakemeldinger underveis. Det beste er når hun skryter og forteller hvor bra du ser ut 😉 Det hender også innimellom at hun blir veldig stille og konsentrert. Da kan man være helt trygg på at det man gjør funker som fjell, og at vi nå virkelig er inne på noe sammen.

Jeg gleder meg alltid til å få være med henne i studio, og bildene blir alltid overraskende bra!

Solveig Pihlfeldt Haugen

Personlig Trener

VIL DU HA INFORMASJON OM ALLE DE ANDRE GØYE TINGENE SOM SKJER?

Jeg sender jevnlige eposter med smarte tips, interessante blogginnlegg og eksklusive kampanjer. Men du trenger ikke bekymre deg; jeg vil ikke fylle innboksen din med endeløse salgspitcher og kjedelige monologer, men heller sørge for å bidra med lærdom, tips og en og annen røverhistorie! 

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på «Unsubscribe» neders i hver sending

Personvernerklæring

Mona Hauglid Foto
Langbryggen 1
4841 Arendal