fbpx

Heidi Husby og Espen Hauglid

Jeg elsker å fotografere i bryllup, men dette bryllupet hadde jeg nok gledet meg ekstra mye til. For min kule lillebror skulle gifte seg med sin fantastiske Heidi, og jeg var veldig tidlig ute med føringer om hvem jeg syntes de burde booke som bryllupsfotograf!

Med rundt 60 gjester var det duket for en morsom og minnerik feiring av det flotte brudeparet, og forventningene ble innfridd så det holdt! En nydelig brud, en nervøs brudgom, tårer og latter blant både brudepar og gjester, overraskelser, tradisjoner, humor og ikke minst – kjærlighet i alle former.

Med tidenes sommervær (for alle andre enn bønder – og fotografer!), var gleden stor da et lite skydekke ga et og annet pusterom for det skarpe sollyset. Både brudepar, forlovere og fotograf kunne leke seg i en god time før vi vendte tilbake til gjestene og festen som var godt i gang på hotellet.

» Det finnes bare én lykke i livet:
å elske og bli elsket «
– George Sand