fbpx

PORTRETTER

Jeg har møtt svært mange mennesker som sier de ikke er fotogene. Som sier at de aldri blir fine på bilder. Noen til og med hater å bli fotografert, og jeg har opplevd at kunden har begynt å hyperventilere idet de trer foran kamera.

Dette synes jeg er utrolig leit, og samtidig kan jeg si at jeg kjenner meg veldig godt igjen. Helt til jeg begynte å fordype meg i fotografering var jeg overbevist om at konseptet «fotogen» var en realitet. Nå vet jeg bedre.

Ja, for det dreier seg om kunnskap. Og når det gjelder å bli trygg og komfortabel foran kamera har jeg MASSE kunnskap! Som jeg med glede deler meg deg i prosessen. Du er ikke alene, og du kan være trygg på at jeg tar godt vare på deg. Alt som skjer i studio er mitt ansvar. Det eneste du trenger å gjøre, er å møte opp!

Å jada, du er god – veldig god. Synes ikke jeg er mye å se på, men med ditt (indre og ytre) lys og dine vinkler klarer du jo å gjøre meg ganske tiltalende. Det er særlig noen nærportretter i svart-hvitt. Også kontoret da, som ved ditt trylleslag plutselig virker nobelt. Jeg er meget takknemlig for at du kunne ta denne jobben.
Egil Børre Johnsen

Forfatter, Oppdrag for NFFO, Oslo