fbpx

Portretter

Jeg har møtt svært mange mennesker som sier de ikke er fotogene. Som sier at de aldri blir fine på bilder. Noen til og med hater å bli fotografert, og jeg har opplevd at kunden har begynt å hyperventilere idet de trer foran kamera.

Dette synes jeg er utrolig leit, og samtidig kan jeg si at jeg kjenner meg veldig godt igjen. Helt til jeg begynte å fordype meg i fotografering var jeg overbevist om at konseptet «fotogen» var en realitet. Nå vet jeg bedre.

Ja, for det dreier seg om kunnskap. Og når det gjelder å bli trygg og komfortabel foran kamera har jeg MASSE kunnskap! Som jeg med glede deler meg deg i prosessen. Du er ikke alene, og du kan være trygg på at jeg tar godt vare på deg. Alt som skjer i studio er mitt ansvar. Det eneste du trenger å gjøre, er å møte opp!

 

HVA DU KAN FORVENTE NÅR DU BESTILLER EN FOTOGRAFERING

Fine bilder og ubetalelige minner av og med dine kjære er noe du verdsetter siden du har klikket deg inn på siden min! Å investere i en fotografering, og i sluttenden i fotoalbum, lerret og glass og ramme, er noe mange nå ser verdien i å gjøre. 

De fleste har liten eller ingen erfaring med å gå til fotografen, og det kan derfor være vanskelig å vite hva man kan forvente og ikke minst hva man bør planlegge i forkant. Jeg ønsker at hele prosessen skal være en minnerik og positiv opplevelse, som du tenker på med glede hver gang du ser de flotte bildene du sitter igjen med til slutt. Så her finner du en oversikt over hva du kan forvente når du bestiller en fotografering hos meg!

 Jeg ønsker alltid å vite litt om mine kunder når de booker seg inn på en fotografering, så når vi har funnet tid for fotograferingen får du tilsendt en epost med et spørreskjema som gir meg ideer og nyttig informasjon. Dette hjelper meg til å forberede fotograferingen på best mulig måte. Når spørreskjemaet er utfylt og sendt i retur, får du en bekreftelse på tidspunkt og en kontrakt som tar for seg de tingene vi har blitt enige om. Ca en uke før fotograferingen sender jeg ut en mail med tips til hva du bør tenke på før fotograferingen, som for eksempel klesvalg, bakgrunner, rekvisitter og egenpleie (ja, for dette er en god grunn til å tillate seg litt ekstra oppmerksomhet ;-D) 

Når du kommer til studio bruker vi godt med tid på å gå igjennom hva vi skal gjøre, hvilke ideer du har (og jeg ;-D), sjekker ut hvilke antrekk du har med deg, og hvilke bakgrunner du har lyst til at vi skal bruke,. Vi skal ha det gøy, du kommer til å le og lære mye (også om deg selv ;-D), og etter 1-1,5 time har jeg garantert mye gøy på minnebrikken min! 

Bestilling/betaling

Samme dag får du tilsendt faktura på selve fotograferingen. Etter et par uker får du tilsendt link og passord til et digitalt galleri med et utvalg av de beste bildene. Her kan du gå absolutt berserk! Når du har bestemt deg for hvilke bilder du ønsker å kjøpe, fullfører du bestillingen og produksjonen er i gang! Hvis du ønsker det, er du hjertelig velkommen innom studio for å gå igjennom bildene, og jeg hjelper mer enn gjerne med å finne bilder, rammer, antall og sammensetninger hvis du synes det er litt vanskelig å bestemme seg.  

Produkter

Ønsket og behovet for produkter varierer fra person til person, så dette kommer utenom selve fotograferingen. Som produkter regnes egentlig alt man kan printe bilder på, men også digitale bildefiler. Jeg oppfordrer alle til å tenke print i første omgang, for det er helt MAGISK å ha fine, flotte og stemningsfulle bilder på veggene hjemme. Men hvis digitale bildefiler er den beste løsningen for deg, er det fullt ut mulig å kun kjøpe disse. 

Tilbakemeldinger

Å jada, du er god – veldig god. Synes ikke jeg er mye å se på, men med ditt (indre og ytre) lys og dine vinkler klarer du jo å gjøre meg ganske tiltalende. Det er særlig noen nærportretter i svart-hvitt. Også kontoret da, som ved ditt trylleslag plutselig virker nobelt. Jeg er meget takknemlig for at du kunne ta denne jobben.

Egil Børre Johnsen

Forfatter, Oppdrag for NFFO, Oslo