fbpx

PORTRETTER

Jeg har møtt svært mange mennesker som sier de ikke er fotogene. Som sier at de aldri blir fine på bilder. Noen til og med hater å bli fotografert, og jeg har opplevd at kunden har begynt å hyperventilere idet de trer foran kamera.

Dette synes jeg er utrolig leit, og samtidig kan jeg si at jeg kjenner meg veldig godt igjen. Helt til jeg begynte å fordype meg i fotografering var jeg overbevist om at konseptet “fotogen” var en realitet. Nå vet jeg bedre.

Ja, for det dreier seg om kunnskap. Og når det gjelder å bli trygg og komfortabel foran kamera har jeg MASSE kunnskap! Som jeg med glede deler meg deg i prosessen. Du er ikke alene, og du kan være trygg på at jeg tar godt vare på deg. Alt som skjer i studio er mitt ansvar. Det eneste du trenger å gjøre, er å møte opp!

PRISER
Alle prisene under inkluderer fotografering og ønsket antall bildefiler pr person. Filene leveres digitalt i weboppløsning og passer godt til sosiale medier, som for eksempel Facebook, Instagram, LinkedIn, Tinder og annet. Du kan også kjøpe produkter (forstørrelser, bildebokser, lerret, album osv) i tillegg. Klikk her for oversikt.

Prisene under inkluderer

  • fotografering 1-1,5 time i studio
  • planlegging av antrekk, bildestil, stemning osv
  • flere skifter av antrekk og bakgrunner
  • enkel redigering
  • bestillingstime i studio

For fotografering ute på location kommer et tillegg på kr 800,-

1 bilde
5 bilder
10 bilder
15 bilder
20 bilder
Alle bilder fra visningen

Enkeltfiler kr 800,- ink mva

kr 3000,-
kr 4500,-
kr 6000,-
kr 7500,-
kr 8500,-
kr 9500,-

Å jada, du er god – veldig god. Synes ikke jeg er mye å se på, men med ditt (indre og ytre) lys og dine vinkler klarer du jo å gjøre meg ganske tiltalende. Det er særlig noen nærportretter i svart-hvitt. Også kontoret da, som ved ditt trylleslag plutselig virker nobelt. Jeg er meget takknemlig for at du kunne ta denne jobben.
Egil Børre Johnsen

Forfatter, Oppdrag for NFFO, Oslo