fbpx

Prislisten er under utarbeiding. Nye priser kommer fra 31.1.2021

Priser

Fotopakker

Det er få ting som gir meg så mye glede som å vise andre mennesker hvor fantastiske og flotte de er! 

En stor andel av befolkningen trives ikke foran kamera, og mange vil til og med påstå at de ikke er fotogene. I min verden dreier det seg ofte kun om litt kunnskap, litt veiledning og ikke minst trygghet. For noen år siden, omtrent samtidig med at jeg “oppdaget” foto, opplevde jeg selv å stå foran en fotograf som forventet at jeg skulle vite selv vite hvordan jeg burde kle meg og posere, og det ble noe av det mest ubehagelige jeg har vært borte i. Og som om ikke det var nok, så har jeg da en del bilder som for alltid minner meg om akkurat den ubehagelige følelsen.

Mitt mål er å kunne gi deg en annen opplevelse enn det jeg selv fikk, og en fotografering hos meg vil derfor inkludere flere elementer som sørger for at du ivaretas på best mulig måte, og ikke minst sitter igjen med bilder som du vil være stolt av, og som gir deg glede i mange år fremover. Uansett hvilken pakke du velger, håper jeg dette vil bli en fin opplevelse, noe gøy og noe minnerikt, hele veien.

 

LITEN PAKKE

For deg som bare trenger et par bilder

Av og til er det alt som skal til; et par bilder for å dokumentere situasjonen her og nå. Kanskje du bare trenger et par bilder av familien samlet, eller noen oppdaterte bilder til en jobbsøknad, CV eller datingprofilen din?

PRIS: fra kr 1490,-

inkluderer:
15-20 minutter fotografering
2 bilder*

Ekstra bildefiler: kr 400,- pr stk

MEDIUM PAKKE

For deg som ønsker litt mer å velge mellom

Dersom du ønsker bilder med 2-3 antrekk og forskjellige bakgrunner er dette pakken for deg. Kanskje du trenger bilder som viser både en seriøs og en gøyal side. Eller en autoritær og en leken side. I løpet av de 60 minuttene fotograferingen varer, vil vi uansett finne rom for at flere stemninger blir dokumentert. Denne pakken passer også utmerket for deg som blir litt stresset av tanken om å skulle fotograferes.

PRIS: kr 4490,-

inntil 60 minutter fotografering
inkl. 6 digitale bildefiler*

Ekstra bildefiler: kr 400,- pr stk

STOR PAKKE

For deg som ønsker en magisk opplevelse

Mobilens inntog har endret vår holdning til fotografering og måten vi fotograferer på. Aldri har vi fotografert så mye som nå, og antallet portretter – og ikke minst selfies – er sterkt stigende. Samtidig blir andelen av bilder som printes ut og henges opp på veggen mindre og mindre.

Som nevnt er de aller fleste ukomfortable foran kamera, og mange tror de ikke er fotogene. Likevel tror jeg alle ønsker å ha noen fine bilder av seg selv, og ikke minst tror jeg at både foreldre, partnere, søsken og barn setter stor pris på fine bilder. Jeg tror mer på kunnskap enn på det å være fotogen, og jeg har mange gode tips og løsninger til hvordan du kan få flotte, stemningsfulle og fine bilder av deg selv (og resten av familien).

For tid er en viktig brikke når du bestiller en stor pakke. Det er viktig at du vet hva du trenger å forberede, planlegge og ta med deg til fotoshooten. Hva skal du ha på deg, hvilke farger passer sammen? Veiledningen kan foregå enten på telefon/zoom eller at vi avtaler et møte i studio. Da kan vi fastsette hva slags type bilder du ønsker (hvilken stil, hvilke farger og hvilket uttrykk du vil gå for), og så lager vi en spennende plan for veien videre. Noen velger fine og litt nedtonede bilder, mens andre ønsker drama, glitter og glamour, så her er det rom for absolutt alt! Det viktigste er at du får en fin opplevelse som gir deg både litt ekstra selvtillit, selvfølelse og velvære.

PRIS: kr 9900,-

 

planleggingsmøte (digitalt eller i studio)
inkl. 8 digitale bildefiler ferdig**
2-3 timer fotografering
inkl. flere klesskift og bakgrunner
hår og sminke

Ekstra bildefiler: kr 600,-

GJELDER ALLE PAKKENE:

Ca 2 uker etter fotograferingen får du tilsendt link til et digitalt visningsalbum (i lavoppløselig format og med vannmerke) med et utvalg av de beste bildene.. Når du har bestemt deg for hvor mange og hvilke bilder du ønsker å bestille, ferdigstiller jeg disse og leverer i egen mappe i albumet senest 2 uker etter at bestillingen er sendt inn.

MERK! Utvelgelsen av bilder til gjennomgang vil i alle tilfeller gjøres av fotografen.

*bildene leveres med normal etterbehandling.

**bildene leveres ferdig retusjert (bearbeiding av ujevnheter i huden, feks reduserte kviser og hudormer)

Priser

BRYLLUP

Portretter

Inkluderer samtale i forkant, inntil 1 time fotografering (brudepar og forlovere). De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.

KR 10 000,-


Vielse + portretter

Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse og portretter (brudepar og forlovere).De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.

KR 15 000,-


Halvdagsfotografering

Inkluderer samtale i forkant, fotografering av vielse, portretter (brudepar og forlovere), stemningsbilder, deler av middagen.De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.

KR 20 000,-


Heldagsfotografering

Inkluderer samtale i forkant, fotografering av forberedelser (sminke/frisør), vielse, portretter (brudepar og forlovere),  stemningsbilder, deler av middagen, De fineste bildene leveres i et digitalt album (høyoppløselig format), klargjort for print.

KR 30 000


BILDEFILER 

Antall bilder levert til de forskjellige pakkene kan variere, men mitt mål er alltid å levere de beste bildene. Disse leveres elektronisk som JPEG-filer i høyoppløselige formater, og dere får full bruksrett til personlig bruk på sosiale medier og print.

Min stil når det gjelder bryllup er i stor grad «dokumentar-fotografering». Det er mange følelser og mye stemning som skal fanges, gøyale opplevelser og fine øyeblikk som det er naturlig å forevige. Jeg liker en lett og ledig tone med mye latter, og går for bilder som gjenspeiler både humoren og alvoret på den store dagen.

For å sikre at opplevelsen og fotograferingen på bryllupsdagen blir optimal, er det viktig at vi møtes til en uformell prat, der vi går igjennom detaljer og ønsker dere måtte ha for sted, stil og uttrykk på bildene. Dere bestemmer selv hvor lang tid i forveien dere ønsker å ta dette møtet, men det anbefales at det gjøres minst to uker før bryllupsdagen.

Jeg gjør oppmerksom på at opphavsretten tilfaller fotografen, og bildene kan derfor ikke gis bort eller selges til eksterne aktører (for eksempel kjoledesigner, gullsmed, konditor eller festlokale). For henvendelser angående dette, bes interesserte om å ta kontakt med meg for avtale.