fbpx
Kvinne i 40årene smiler og ser rett i kamera

Dine ansatte er din

sterkeste merkevare

Gode bilder av komfortable og trygge ansatte – som utstråler profesjonalitet og kompetanse – bidrar til å styrke bedriftens omdømme.

Bedriftsfotograf Arendal

Mange av mine kunder gir uttrykk for at de ikke er komfortable foran kamera, og dette er noe jeg tar på største alvor. Spesielt i jobbsammenheng er det viktig at du har et bilde som viser åpenhet og tillit, vennlighet og kompetanse.

Vi vet nå at de aller fleste som er på utkikk etter dine varer og tjenester først går inn på dine digitale plattformer og «sjekker deg ut» før de tar kontakt. Det vil si at førsteinntrykket skjer uten at du har noen som helst påvirkningskraft på utfallet.

Vel – med mindre du har et bilde som gjør at kunden får tiltro til at du ikke bare kan hjelpe med problemet, men at du også bryr deg om kundens suksess!

Kvinne 73 år i lyseblå dress, uredd og direkte i blikket, proppfull av selvtillit

Å bli komfortabel foran kamera slik at du utstråler og formidler det du ønsker er ikke gjort i en fei. Det krever både kunnskap, teknikker og tid for at du skal finne roen som gjør at du føler mestring og blir fornøyd med resultatet.

En av metodene er å la deg få se noen av bildene underveis i fotograferingen, da har vi muligheten til å justere der det er nødvendig, og du får et mye større eierskap til både prosessen og sluttproduktet. Alt dette krever naturlig nok tid, men det er en viktig investering for deg og din bedrift når det bidrar til at du blir mer synlig – og selger mer.

Hva er forskjell på profilbilde og portrett?

Profilbilder, også kalt headshots, blir mye brukt av bedrifter, foredragsholdere og arbeidssøkere. De går tett på personens ansikt, og vektlegger uttrykk og formidling – for eksempel vennlighet og profesjonalitet – i større grad enn et bilde i helfigur.

Bakgrunnen er ofte nøytral og uten forstyrrende elementer. Formatet passer godt til oversikter med mange bilder presentert sammen, for eksempel ansattsiden på en bedrifts nettsted.

Kvinne sitter ved et cafebord og ser ut gjennom vinduet

Et portrett formidler også et budskap til betrakter, men bildet inkluderer ofte mer av kroppen og omgivelsene til personen enn det gjør på et headshot.

Portrett kan være alt fra helfigur til beskjæring fra brystkassen og opp. Man bruker gjerne rekvisitter, spenstige bakgrunner og poseringsverktøy dersom det er naturlig og passer til formidlingen.

Bedriftsfotografering

Jeg kan nesten ikke få understreket det sterkt nok: et bilde er viktig non-verbal kommunikasjon! For mange potensielle kunder er profilbildet ditt deres første møte med deg og din bedrift. Hva ønsker du å formidle ut til dine kunder? Hvilke verdier er viktige for din bedrift? Og hvordan kan man få sagt dette før kunden scroller videre?

Prosessen frem til ferdig produkt starter allerede når du booker tid til fotograferingen. Så snart du har bekreftet bookingen, får du tilsendt informasjon om hva du bør gjøre og planlegge før fotograferingen. Klær, farger, hår, sminke – ja, til og med fuktighetskrem er ting å tenke på før vi møtes til avtalen. Når du så kommer til studio forventer jeg ikke at du skal ha kontroll på hvordan du «snakker» gjennom kamera. Det er jo MIN jobb! Det eneste DU trenger å tenke på er hvilke verdier du og bedriften verdsetter, hvor mange bilder du trenger og hva bildene dine skal brukes til.

Mann i 40-årene i blå dress ser direkte inn i kamera
Til å begynne med vil fotograferingen kanskje føles uvant og sikkert litt klein. Derfor er det viktig at vi ikke stresser med å «få det gjort», men setter av godt med tid så du blir kjent med prosessen og blir trygg på oppgavene du får. Trygghet skaper selvtillit, og selvtillit skaper tillit. Ved hjelp av kunnskap, teknikker og øving vil du få en bedre forståelse for hvordan du gjennom kroppsspråk, smil og mikro-bevegelser formidler de verdiene som er viktige for deg. Med trygghet slapper du mer av, uttrykket ditt blir bedre – og det er da moroa begynner!

Du får se bildene underveis, slik at du er komfortabel med hva vi gjør og hvor vi er på vei. Til slutt velger vi sammen ut det eller de bildene du ønsker jeg skal redigere ferdig og levere i høyoppløselige filer.

Bedriftsfotografering i Agder

Holder du til andre steder enn i Arendal og trenger bilder i ditt nærområde? Ikke noe problem, jeg har mobilt studio som lett kan settes opp (nesten!) hvor som helst.

Nysgjerrig på hva vi kan skape sammen for at du og din bedrift skal bli mer synlig?
Ta kontakt for en samtale.

Trenger du bare et enkelt profilbilde?

Profilbilder

UTEN veiledning
kr1200,–
  • Inntil 10 minutter fotografering i studio med 1 antrekk og 1 bakgrunn
  • 1 digital bildefil i høyoppløselig format
  • Et utvalg bilder sendes i et passordbeskyttet digitalt galleri senest 3 dager etter fotograferingen.
  • Pris for ytterligere bildefiler: kr 800,– pr stk
  • Alle priser er ekskl. mva

NB: Profilbilder (også kalt headshots) er bilder tatt fra skuldre og opp og med en nøytral bakgrunn. Dersom du ønsker større utsnitt (mer av kroppen) eller flere antrekk/bakgrunner, oppgraderes du automatisk til portrettsjangeren med egne priser. Ta kontakt for pristilbud gjeldende for dine behov og ønsker.

Kvinne i 40årene smiler og ser rett i kamera
Mann i 40årene ser i kamera med et trygt og direkte blikk

Headshots

Kvinne i 70årene smiler mot kamera

Portretter

Portrett av mann i uniform som har et stolt, trygt og direkte blikk i kamera
Kvinne i 40årene ser rett i kamera og smiler forsiktig
Kvinne 73 år i lyseblå dress, uredd og direkte i blikket, proppfull av selvtillit