fbpx

PORTRETTER

– som viser deg i et nytt lys

Lights! Camera! Action!

De færreste av oss er født med modellegenskaper, og det å stille opp foran et kamera kan virke skremmende for mange av oss. Men det kan lett fikses, og som din fotograf er det min jobb å guide deg gjennom hele prosessen. Jeg gir deg tips og triks for hvordan du kan posere, hvordan du bør se i kamera, og hvordan du kan bruke ansiktsuttrykkene dine til å fortelle din historie. Med litt veiledning vil du merke hvordan selvtilliten vokser, og plutselig er det ikke bare gøy, men du ser også deg selv med nye øyne; en selvsikker og stolt versjon av deg selv!

Ser deg i studio – der det magiske skjer!

FOTOGRAFERING

FULLT FOKUS
1 time fotografering kr 1690,-

KORT OG GODT
30 min. fotografering kr 990,-

(gjelder ikke nyfødt)

NY I VERDEN
Nyfødtfotografering inntil 2 timer kr 2400,-
(inkluderer gratis 6-månedersfotografering)

(gjelder kun fotografering i studio. Produkter og filer kommer i tillegg)

DIGITALE BILDEFILER

5 bilder kr 4000,-
10 bilder kr 6000,-
Alle bildene kr 9000,- 
(inkl. slideshow)

for printprodukter (album, lerret, forstørrelser osv, se under). For flere produkter, klikk her

Er du klar for en opplevelse i studio?

PORTRETTFOTOGRAFERING

1) La oss ta en prat

Når forespørselen din er registrert, slår jeg på tråden for en kort prat om hva du ser for deg og hva du ønsker i forbindelse med fotograferingen. 

Du finner ledige tidspunkter for portrettfotografering på bookingsiden.

2) Forberedelser

Så snart bookingen din er bekreftet, får du tilsendt kontrakt på det vi har blitt enige om, samt link til en pdf som forteller deg alt du trenger å tenke på. Enten det er du som skal fotograferes alene eller sammen med stort og smått, er det alltid trygt å ha en oversikt over hva du skal ta med av antrekk, rekvisitter, fargevalg osv.

3) Visning med digitalt galleri

2-3 uker etter fotograferingen får du tilsendt et digitalt galleri med et slideshow som viser de beste bildene. Denne visningen er tilgjengelig i 48 timer etter at du har logget deg inn første gang, og det anbefales at du velger en av pakkeløsningene i løpet av den tiden. Når du har valgt ønsket pakke tas du direkte til nettbutikken. Når kjøpet er registrert, åpner galleriet seg og du kan laste ned antall bilder i henhold til pakken du har valgt.

4) Bestilling av produkter

Få ting er så verdifullt og vakkert som bilder på veggen og i album av det kjæreste du har. Alle pakkeløsningene inneholder digitale bildefiler i høyoppløselig format, men jeg anbefaler på det sterkeste å også investere i gode, varige og flotte kvalitetsprodukter. Jeg er mer enn gjerne behjelpelig med å velge ut produkter som bidrar til å skape et varmt, kjærlig og personlig preg i hjemmet ditt

Kvinne i 40årene poserer foran kamera med en direkte og selvsikker mine

PORTRETTFOTOGRAF

i Arendal

Enten du vil ha et tøft portrett, lære triksene for å posere som en proff, eller bare ha en kul fotosession, så er jeg din go-to fotograf.

Jeg skjønner at det å være foran objektivet kan være litt nervepirrende, men ikke stress – jeg har triksene som gjør det til en lek!

Er du klar for en opplevelse i studio?

Registrer deg på mailinglisten
og vær blant de første som får informasjon om nyheter, kampanjer og annen moro!

Les om personvernserklæringen her. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke linken nederst i hvert nyhetsbrev.