fbpx

PORTRETTER

Behovet eller ønsket om portrett kan være så mangt; det være seg bilder av konfirmanten, av 6-åringen som skal begynne på skolen, eller rett og slett at du bare ønsker fine kvalitetsbilder av deg selv!

Til en portrettfotografering setter jeg av ca én time i studio, og vi får som regel tid til et par klesskift eller et par forskjellige bakgrunner i løpet av den tiden. I forkant av fotograferingen har vi avklart hva du ønsker eller trenger, hva du bør tenke på i forberedelsene, hvilke klær som kan passe og andre ting som hjelper deg til å føle deg litt mer avslappet og varm i trøya (i den grad det går an ;-D)

Ønsker du deg noe helt spesielt, eller har en idé til noe sprøtt, gøyalt eller unikt? Med riktig planlegging og tilrettelegging er det meste mulig! Ta kontakt for en prat om hva vi kan få til for å skape din opplevelse og dine bilder utifra din visjon!

Kvinne med langt lyst hår ser rett inn i kamera

FØRSTE KONTAKT

Du finner ledige tidspunkter for fotografering på bookingsiden min, og så snart du har bestilt, slår jeg på tråden for en kort prat om hva du ser for deg og hva du ønsker i forbindelse med shooten. 

Kvinne 73 år i lyseblå dress, uredd og direkte i blikket, proppfull av selvtillit
Bilde av en blond kvinne i 40årene som ser rett i kamera

FOTOGRAFERINGEN

Proppfull av informasjon, tips og planer som du har fått i forkant av fotograferingen, ankommer du studio med (forhåpentligvis!) forventning og senkede skuldre. 

DET DIGITALE GALLERIET

2-3 uker etter fotograferingen får du tilsendt en link til et digitalt slideshow som er tilgjengelig i 48 timer, og du bestemmer deg for hvilken bildepakke du ønsker å kjøpe. Oversikten på disse finner du litt lenger ned på siden.

Kvinne i 40årene i blå paljettkjole poserer foran kamera med lukkede øyne
Kvinne i 70årene smiler mot kamera

BESTILLING AV PRODUKTER

Galleriet er tilgjengelig i 30 dager, og filene laster du ned direkte fra galleriet i henhold til den bildepakken du har bestilt. Fysiske produkter som skal printes, leveres 4-6 uker etter bestilling.

Kvinne i 40årene poserer foran kamera med en direkte og selvsikker mine

PORTRETTFOTOGRAF ARENDAL

Enten du vil ha et tøft portrett, lære triksene for å posere som en proff, eller bare ha en kul fotosession, så er jeg din go-to fotograf. Jeg skjønner at det å være foran objektivet kan være litt nervepirrende, men ikke stress – jeg har triksene som gjør det til en lek!

PORTRETTFOTOGRAF ARENDAL

PORTRETTFOTOGRAF ARENDAL

Kvinne i 30årene ser rett i kamera og smiler
Kvinne i 40årene ser rett i kamera og smiler forsiktig
Kvinne 73 år i lyseblå dress, uredd og direkte i blikket, proppfull av selvtillit
Kvinne i 40årene poserer foran kamera med en direkte og selvsikker mine
Kvinne i 30årene ser ut i rommet
Kvinne i 70-årene smiler forsiktig og ser rett inn i kamera
Kvinne i 20årene stirrer ut i luften
En dame i 50-årene i en mørk blå kjole med glitter på ermene, poserer med et trygt smil og direkte blikk, proppfull av selvtillit foran kamera
Kvinne i 70årene står med armene i kors ikledd en t-skjorte med teksten "Endelig gammel"
Jente på 14 kledd i skinnjakke og dongeribukse og med kuleste attituden ser rett inn i kamera
Mor og datter ser rett i kamera
Kvinne i 40årene i fargerik genser ler med lukkede øyne
Kvinne i 40årene ser rett i kamera og smiler