fbpx

Ekte og ærlige bilder av

den magiske mamma-magen

?

Gravidfotografering

– tidløse bilder fra den spennende ventetiden

Å bære frem et barn er en reise full av forventning og følelser, og tilværelsen er preget av både ubeskrivelig glede og nervøs bekymring, og dette er noe alle vordende foreldre opplever! Jeg vet det kan føles overveldende, men det betyr også at du er midt i noe stort!

Derfor handler gravidfotografering hos meg om å fange akkurat hvem du er nå, med alle de små øyeblikkene og detaljene som gjør denne reisen helt spesiell for deg

Jeg vet at du kanskje føler deg litt sårbar, og det er helt greit. Jeg er opptatt av å  skape en trygg og avslappet atmosfære hvor du kan være deg selv, slik at vi får frem ditt ekte og genuine deg. Fra forventningen i blikket ditt til, de små bevegelsene når du hviler hånden på magen – sammen fanger vi alle disse spesielle øyeblikkene i bilder som du vil sette pris på lenge etter at denne reisen er over.

Fotograferingen handler om å hylle deg og den utrolige opplevelsen du befinner deg i, men det er også en fantastisk anledning til å ha med partneren din også i fotograferingen. Resultatet blir et flott galleri av bilder som viser stoltheten og forventningene  dere begge to bærer på, og ikke minst gleden over å snart møte den lille, og all kjærligheten dere allerede gir. Ikke bare skaper dette vakre minner for dere, men blir også en skatt for barnet deres å se tilbake på.

Er du klar for en opplevelse i studio?

FOTOGRAFERING

FULLT FOKUS
1 time fotografering kr 1690,-

KORT OG GODT
30 min. fotografering kr 990,-

(gjelder ikke nyfødt)

NY I VERDEN
Nyfødtfotografering inntil 2 timer kr 2400,-
(inkluderer gratis 6-månedersfotografering)

(gjelder kun fotografering i studio. Produkter og filer kommer i tillegg)

DIGITALE BILDEFILER

5 bilder kr 4000,-
10 bilder kr 6000,-
Alle bildene kr 9000,- 
(inkl. slideshow)

for printprodukter (album, lerret, forstørrelser osv, se under). For flere produkter, klikk her

Er du klar for en opplevelse i studio?

Er du klar for en opplevelse i studio?

SLIK GJØR VI DET

1) La oss ta en prat

Når forespørselen din er registrert, slår jeg på tråden for en kort prat om hva du ser for deg og hva du ønsker i forbindelse med fotograferingen. 

Du finner ledige tidspunkter for portrettfotografering på bookingsiden.

2) Forberedelser

Så snart bookingen din er bekreftet, får du tilsendt kontrakt på det vi har blitt enige om, samt link til en pdf som forteller deg alt du trenger å tenke på. Enten det er du som skal fotograferes alene eller sammen med stort og smått, er det alltid trygt å ha en oversikt over hva du skal ta med av antrekk, rekvisitter, fargevalg osv.

3) Visning med digitalt galleri

2-3 uker etter fotograferingen får du tilsendt et digitalt galleri med et slideshow som viser de beste bildene. Denne visningen er tilgjengelig i 48 timer etter at du har logget deg inn første gang, og det anbefales at du velger en av pakkeløsningene i løpet av den tiden. Når du har valgt ønsket pakke tas du direkte til nettbutikken. Når kjøpet er registrert, åpner galleriet seg og du kan laste ned antall bilder i henhold til pakken du har valgt.

4) Bestilling av produkter

Få ting er så verdifullt og vakkert som bilder på veggen og i album av det kjæreste du har. Alle pakkeløsningene inneholder digitale bildefiler i høyoppløselig format, men jeg anbefaler på det sterkeste å også investere i gode, varige og flotte kvalitetsprodukter. Jeg er mer enn gjerne behjelpelig med å velge ut produkter som bidrar til å skape et varmt, kjærlig og personlig preg i hjemmet ditt

Registrer deg på mailinglisten
og vær blant de første som får informasjon om nyheter, kampanjer og annen moro!

Les om personvernserklæringen her. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke linken nederst i hvert nyhetsbrev.