fbpx

KONFIRMANT-FOTOGRAFERING

– øyeblikket mellom barn og voksen

FOTOGRAFERING

FULLT FOKUS
1 time fotografering kr 1690,-

KORT OG GODT
30 min. fotografering kr 990,-

(gjelder ikke nyfødt)

NY I VERDEN
Nyfødtfotografering inntil 2 timer kr 2390,-
(inkluderer gratis 6-månedersfotografering)

(gjelder kun fotografering i studio. Produkter og filer kommer i tillegg)

DIGITALE BILDEFILER

5 bilder kr 4000,-
10 bilder kr 6000,-
Alle bildene kr 9000,- 
(inkl. slideshow)

For flere produkter, klikk her

Er du klar for en opplevelse i studio?

KONFIRMANTFOTOGRAFERING

1) Slik gjør vi det

Når forespørselen din er registrert, slår jeg på tråden for en kort prat om hva du ser for deg og hva du ønsker i forbindelse med fotograferingen. 

Du finner ledige tidspunkter for portrettfotografering på bookingsiden.

2) Forberedelser

Så snart bookingen din er bekreftet, får du tilsendt kontrakt på det vi har blitt enige om, samt link til en pdf som forteller deg alt du trenger å tenke på. Enten det er du som skal fotograferes alene eller sammen med stort og smått, er det alltid trygt å ha en oversikt over hva du skal ta med av antrekk, rekvisitter, fargevalg osv.

3) Visning med digitalt galleri

2-3 uker etter fotograferingen får du tilsendt et digitalt galleri med et slideshow som viser de beste bildene. Denne visningen er tilgjengelig i 48 timer etter at du har logget deg inn første gang, og det anbefales at du velger en av pakkeløsningene i løpet av den tiden. Når du har valgt ønsket pakke tas du direkte til nettbutikken. Når kjøpet er registrert, åpner galleriet seg og du kan laste ned antall bilder i henhold til pakken du har valgt.

4) Bestilling av produkter

Få ting er så verdifullt og vakkert som bilder på veggen og i album av det kjæreste du har. Alle pakkeløsningene inneholder digitale bildefiler i høyoppløselig format, men jeg anbefaler på det sterkeste å også investere i gode, varige og flotte kvalitetsprodukter. Jeg er mer enn gjerne behjelpelig med å velge ut produkter som bidrar til å skape et varmt, kjærlig og personlig preg i hjemmet ditt

MINE BESTE TIPS

til en stressfri, gøyal og minnerik opplevelse for konfirmantfotograferingen

Ta fotograferingen
en annen dag

Det kan være lurt å ta bildene av konfirmanten på en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen. Velg en dag før eller etter festen når det ikke er like mye stress og mas. Tro meg, det kan gjøre hele prosessen mye mer avslappet og behagelig, og vi kan fokusere mer på konfirmanten og deres ønsker. Da kan hele deres oppmerksomhet på selve dagen brukes til å skape en herlig, morsom og minnerik opplevelse både for konfirmanten, dere og alle gjestene deres. Dersom dere ønsker å bruke noen av bildene til invitasjonen eller dekorasjoner, er det lurt å booke fotograferingen i god tid før behovet melder seg. Og vi kan virkelig fokusere på å få de beste bildene uten å stresse over tidsskjemaet.

Konfirmant med attitude ser rett i kamera
Konfirmant
Lag rom for både
hverdag og fest

Tradisjonen tro er konfirmasjonsdagen en anledning til å få på finstasen, dog ikke alltid til så veldig begeistring fra konfirmanten. Bilder i festantrekket synes jeg er et must, men det bør også være rom for antrekk i litt mer chill og avslappet utgave. Har konfirmanten noen interesser som kan reflekteres i antrekk? En hobby eller en lidenskap? Eller bare et superkult antrekk som de elsker å gå i? Her er (nesten!) alt mulig, og trenger dere hjelp til inspirasjon for bilder, ikke nøl med å ta kontakt!

La konfirmanten få

bestemme (litt)

Ja, jeg vet… det høres ut som en risky ting å gjøre. Men si meg – hvor gøy syntes du det var å bli fortalt hva du skulle gjøre til enhver tid som tenåring? (Hvor gøy synes du egentlig det fortsatt er?!)

For å sikre en god opplevelse og supre bilder, er det viktig at alle spiller på samme lag. Og når jeg sier viktig, tenker jeg egentlig på at disse bildene skal følge både konfirmanten og dere som familie resten av livet. Dersom konfirmanten føler de ikke har noe de skulle ha sagt når det gjelder stil, antrekk, farger, da blir det vanskeligere å få de med på leken. Ja, for lek blir det i studio når de også føler kontroll og mestring på det som skal gjøres.

Registrer deg på mailinglisten
og vær blant de første som får informasjon om nyheter, kampanjer og annen moro!