fbpx
En dame i 50-årene i en mørk blå kjole med glitter på ermene, poserer med et trygt smil og direkte blikk, proppfull av selvtillit foran kamera

Fotograf Arendal

Som portrettfotograf med studio midt i hjertet av Arendal er jeg her for å hjelpe deg med bilder som skaper verdi – enten du trenger portretter, bedriftsfotografering eller bilder av konfirmanten, barna og familien din.

Å velge en profesjonell fotograf handler først og fremst om deg og din unike opplevelse. Det er en mulighet for å koble av, føle deg spesiell og bli skjemt bort med oppmerksomhet (ja, vi trenger det også, uansett hvem vi er). For deg som skal bruke bildene i egen bedrift eller for å promotere deg selv på annet vis jobber vi også mye med formidling – gjennom kroppsspråk, ansiktsuttrykk, farger og antrekk.

Jeg har spesialisert meg på portretter og jobber mye med å skape trygge og komfortable rammer rundt fotograferingen. På den måten lager vi bilder sammen som ikke bare er flotte, men som også reflekterer både din stil og din personlighet.

VÅG

Å VÆRE SYNLIG

PORTRETTER

Stemningsfulle og tidløse bilder av deg selv som du vil verdsette i årene som kommer. 

BEDRIFTSBILDER

Skap imponerende visuelle inntrykk for din bedrift med profesjonelle bilder som gir deg en konkurransefordel! 

BARN OG FAMILIE

Bilder av barn og familie er en investering som gir varige verdier, og strekker seg langt utover øyeblikket.

EVENTER

Bilder fra arrangementer brukes i fremtidig markedsføring som generere interesse og engasjement.

MONA HAUGLID FOTO

– din fotograf i Arendal

Når du velger å jobbe med meg kan du forvente profesjonelle tjenester og en engasjert fotograf med en lidenskap for å levere bilder som sørger for at følelsene og minnene sitter igjen i lang tid etter at fotograferingen er gjennomført. Jeg er her for å hjelpe deg med å få de beste bildene som passer dine behov, enten det er for personlig eller profesjonell bruk.

Ikke nøl med å ta kontakt så vi kan planlegge din neste fotografering!

Registrer deg på mailinglisten
og vær blant de første som får informasjon om nyheter, kampanjer og annen moro!