fbpx

Bestill

NYFØDTFOTOGRAFERING

og få 6-månedersfotografering gratis!

(spar kr 1690,-)

Når hjertet ditt slår fortere…

og tårene triller stille nedover kinnet ditt, da vet du at du har opplevd noe helt unikt. Visst er det en overveldende følelse når du ser din nyfødte baby for første gang – en blanding av glede, kjærlighet og en liten dose skrekkblandet fryd. Inntrykkene er så intense at du er overbevist om at du aldri kommer til å glemme dette.

Kampanjen inkluderer

♦ planlegging og veiledning i forkant av fotograferingene
♦ Fotografering: 2 t – nyfødt/1 t – 6 måneder
♦ 1 digitalt visningsgalleri pr fotografering med 20-40 bilder i hver
♦ visningstime (valgfritt)

Fotografering kr 2390,-
digitale filer og produkter kommer i tillegg
Nyfødt baby ligger på sengen og sover

Milepæler og minner

Få ting endrer seg så raskt som det første året av din babys liv! Fra å være et sovende nurk til en krabat som har begynt å krabbe, kan løfte seg opp på armene, som har oppdaget egne fingre og tær og som smiler så herlig når de får øye på deg!

Bilder av den nyfødte er uvurderlig! Det vet vi. Den første tiden går fort, og selv om den er altoppslukende, er sjansen stor for at man glemmer hvor små de faktisk var. Mange kjenner nok dette igjen når de får nummer to – og kan ikke tro at førstemann faktisk har vært så liten!

Det er mange milepæler babyen din skal gjennom det første året, og det er lett å la seg rive med når tidsklemma og hverdagen henter oss inn igjen. Unngå at disse fasene går i glemmeboken, og gi deg selv den beste løsningen for alltid å huske hvor delikat, skjønn og liten gullet ditt har vært.

Bilde av en nyfødt som ligger og sover
"

FOTOGRAFERING

FULLT FOKUS
1 time fotografering kr 1690,-

KORT OG GODT
30 min. fotografering kr 990,-

(gjelder ikke nyfødt)

NY I VERDEN
Nyfødtfotografering inntil 2 timer kr 2390,-
(inkluderer gratis 6-månedersfotografering)

(gjelder kun fotografering i studio. Produkter og filer kommer i tillegg)

DIGITALE BILDEFILER

5 bilder kr 4000,-
10 bilder kr 6000,-
Alle bildene kr 9000,- 
(inkl. slideshow)

for printprodukter (album, lerret, forstørrelser osv),  klikk her

Er du klar for en opplevelse i studio?

Dette sier kundene mine

Vi koste oss utrolig mye på fotograferingen. God stemning, profesjonell, morsom, god planlegging og ordentlig utstyr. Den eldste jenta mi spør nesten hver dag om vi kan reise tilbake fordi ho koste seg så! Bildene ble helt fantastiske og vi har fått masse komplimenter 😀 Tusen takk! Vi kommer tilbake ved neste anledning!

Camilla

Opplevelsen var helt prima! Nydelig og behagelig stemning i det fine studioet – med fantastisk utsikt og musikk i bakgrunnen ble det en rolig, hyggelig atmosfære. 

Setter stor pris på bildene som har fanget hvordan vår lille gutt er akkurat nå! Med et god tak om tærne på de fleste av bildene og store, nysgjerrige øyne 🙂 

Har allerede anbefalt deg Mona til flere – så artig dame, god og rask service, og et fantastisk resultat. Dette vil vi gjøre igjen! 

Bildene var helt magiske! Skulle ønske vi hadde gjort det med Gustav også! Kjenner det må bli søskenfotografering hos deg når Alfred er litt større 😆❤️🥰

Satte stor pris på den rolige atmosfæren i studio og med Mona. Det var lave skuldre, alt på babyens premisser, og at hun var så trygg på både håndtering av baby og foreldre.

Kristine Lunde-Fuglestad

1) La oss ta en prat

Når forespørselen din er registrert, slår jeg på tråden for en kort prat om hva du ser for deg og hva du ønsker i forbindelse med fotograferingen. 

Du finner ledige tidspunkter for portrettfotografering på bookingsiden.

2) Forberedelser

Så snart bookingen din er bekreftet, får du tilsendt kontrakt på det vi har blitt enige om, samt link til en pdf som forteller deg alt du trenger å tenke på. Enten det er du som skal fotograferes alene eller sammen med stort og smått, er det alltid trygt å ha en oversikt over hva du skal ta med av antrekk, rekvisitter, fargevalg osv.

3) Visning med digitalt galleri

2-3 uker etter fotograferingen får du tilsendt et digitalt galleri med et slideshow som viser de beste bildene. Denne visningen er tilgjengelig i 48 timer etter at du har logget deg inn første gang, og det anbefales at du velger en av pakkeløsningene i løpet av den tiden. Når du har valgt ønsket pakke tas du direkte til nettbutikken. Når kjøpet er registrert, åpner galleriet seg og du kan laste ned antall bilder i henhold til pakken du har valgt.

4) Bestilling av produkter

Få ting er så verdifullt og vakkert som bilder på veggen og i album av det kjæreste du har. Alle pakkeløsningene inneholder digitale bildefiler i høyoppløselig format, men jeg anbefaler på det sterkeste å også investere i gode, varige og flotte kvalitetsprodukter. Jeg er mer enn gjerne behjelpelig med å velge ut produkter som bidrar til å skape et varmt, kjærlig og personlig preg i hjemmet ditt

Registrer deg på mailinglisten
og vær blant de første som får informasjon om nyheter, kampanjer og annen moro!

Les om personvernserklæringen her. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke linken nederst i hvert nyhetsbrev.